Service

Wanneer en hoe kan ik YourBuild bereiken voor algemene vragen, advies of service? Hoe kan ik hulp aanvragen voor een technische vraag of probleem?
Je kunt ons zeer flexibel bereiken. We zijn 7 dagen per week bereikbaar per telefoon op 06-8143-2428 of 06-1173-2882. je kunt ook mailen naar: info@yourbuild.nl of ons contactformulier invullen. We beantwoorden deze binnen 24 uur.

Wat voor service ontvang ik bij mijn systeem?
Alle systemen die worden aangeboden op YourBuild komen standaard met 2 jaar garantie.

Bestelling

Wat is de status van mijn bestelling?
Na het bestellen van een PC of laptop via onze site sturen wij de status van jouw bestelling via mail. Je kunt ook de status van je bestelling opvragen door ons een mail/ Whatsapp te sturen.

Ik wil mijn bestelling wijzigen- of annuleren?
Als je PC of laptop nog niet is gebouwd, kan je altijd je bestelling annuleren en ontvang je z.s.m. je geld terug. Mocht het systeem klaar zijn dan betaal je een restocking fee van 15% over het volledige systeem. Zolang het systeem nog niet verstuurd is kun je wijzigingen gratis doorgeven. Dit kan wel invloed hebben op de verzenddatum.

Betaling

Op welke manieren kan ik betalen?
Je kan bij ons betalen met iDEAL en Bancontact (MisterCash).

Je kan ook gespreid betalen in termijnen van 12, 18, 24, 36 maanden via SprayPay, hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn. Let op! Geld lenen kost geld!

Bezorgen

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Het bouwen van een systeem duurt in het algemeen 2 – 5 dagen, als het een PC of laptop met specifieke eisen betreft kan dit langer duren (bestellen van speciale onderdelen bijv.) Als het systeem klaar is, wordt het z.s.m. gratis verstuurd. Bij een verzending maken wij gebruik van speciaal inpakmateriaal om de PC zo veilig mogelijk te vervoeren. Ook verzekeren wij de pakketten via PostNL.

Ruilen / retourneren / reparatie

14 dagen bedenktijd:
Als je gebruik maakt van onze bedenktijd, dan heb je na het bestellen van jouw systeem 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Het systeem moet binnen 14 dagen bij ons terug zijn in orginele staat en verpakking (als dit redelijkerwijs mogelijk is).

Neem altijd contact met ons op via telefoon of Whatsapp bij vragen over ruilen/ retourneren/ reparatie: 06-8143-2428.

De voorwaarden van onze 14 dagen bedenktijd kun je terugvinden in onze algemene voorwaarden.

BTW

Zijn jullie prijzen inclusief btw?
Alle prijzen op de YourBuild website zijn inclusief 21% btw.

Beste prijsgarantie

Hoe werkt jullie beste prijsgarantie?
Heb je al een offerte van een andere winkel? Stuur hem naar ons door en wij doen een poging hetzelfde systeem voor een betere prijs of wij bouwen voor dezelfde prijs een beter systeem. Zie je ergens anders een configuratie/ systeem met een vergelijkbare configuratie met onze vaste modellen? Dan zullen wij onze prijs aanpassen, of het systeem verbeteren. YourBuild behoud altijd het recht niet in te gaan op een offerte.

Bereikbaarheid

Ik heb een vraag verstuurd via mail, wanneer ontvang ik antwoord?
We beantwoorden alle vragen per mail binnen 24 uur, je kunt ons ook bereiken via telefoon of WhatsApp.

Op welke tijden kan ik YourBuild telefonisch bereiken?
YourBuild is het beste te bereiken tussen 10:00 en 22:00, maar buiten deze tijden om kan je het altijd proberen! Het is ook mogelijk een voicemail achter te laten, en wij bellen je z.s.m. terug. Bel naar: 06-81432428 of 06-11732882.

Windows 10

Wordt mijn PC geleverd met Windows?
Op YourBuild worden alle vaste modellen geleverd met een volledige authentieke versie van Windows 10. Game PC’s  en Workstations worden standaard geleverd met Windows 10 Home.

Maatwerk PC’s worden standaard geleverd met Windows 10 Home, tenzij er specifiek word gevraagd om een ander besturingssysteem (of een levering zonder besturingssysteem).

Laptops komen standaard met een demoversie van Windows 10. Er kan ook gekozen worden voor een volledige versie. Als je elders Windows aanschaft is de verkopende partij verantwoordelijk voor de ondersteuning.

Office 2019

Welke versie van Office leveren jullie?
Bij alle YourBuild systemen kan je kiezen voor Microsoft Office 2019, tijdelijk voor €99,95, €49.95, -. Wij installeren deze op het gekozen systeem. Dit pakket bevat onder andere: Word, Excel, PowerPoint & Outlook.

Klachten

Ik heb een klacht, waar kan ik dit het beste melden?
Bij YourBuild willen we ons altijd verder ontwikkelen en we adresseren jouw klacht graag persoonlijk via de telefoon: 06-81432428 of 06-11732882.

Je kunt ook ons ook mailen op: info@Yourbuild.nl., zet in het onderwerp velt “klacht” of “Ik heb een klacht” en wij zullen je z.s.m. beantwoorden.

Mijn beeldscherm blijft op zwart

Mijn scherm blijft op zwart, wat kan ik het beste doen?
Op de achterkant zitten vaak meerdere HDMI/Display poorten waarop een scherm aangesloten kan worden, controleer of je scherm is aangesloten op een aansluiting van de videokaart.

Controleer ook of het scherm op de juiste instellingen staat. Lukt het niet? Neem dan contact met ons op!