De Game PC’s van YourBuild

YourBuild is gericht op het bouwen van de beste game pc's voor de beste prijs. Bij YourBuild kun je door middel van onze configurator helemaal zelf jouw eigen game pc samenstellen!

Met de hulp van onze configurator kun je zelf alle onderdelen kiezen voor jouw perfecte pc. De configurator is duidelijk, overzichtelijk en makkelijk om te gebruiken. Zo kun je aan het einde direct jouw samengestelde game pc bestellen of kun je ervoor kiezen om een gratis offerte aan te vragen op basis van jouw keuzes. Wil je meer uitleg over onze configurator? Lees dan vooral even dit artikel over de PC Builder.

Onze game pc's worden binnen 2 tot 5 werkdagen kant en klaar geleverd. Dit betekent dat jouw game pc helemaal game ready bij jou aan komt. Stekker erin en gamen maar!

Onze game pc's zijn op maat gemaakt en zijn zo uitgedacht om jou de beste game ervaring te bieden!

Onze game pc's zijn voorzien van 2 jaar garantie. Bij ons kan je rekenen op een game ervaring zonder zorgen!

Kom je er zelf niet uit? Vraag dan een gratis offerte aan. Je kan rekenen op snel en eerlijk advies!

Game PC AMD

Stel je eigen Game PC samen!

Game PC AMD

AMD staat weer helemaal op de kaart met de komst van Ryzen. Zeker nu de nieuwe generatie Ryzen 7000 CPU's ook uit zijn. Deze nieuwe chips horen bij het gloednieuwe AM5 platform en AMD heeft hiermee sterk concurrerende CPU's in handen!

game pc's van Intel

Stel je eigen Game PC samen!

Game PC Intel

We zijn alweer aangekomen bij de 14de generatie Intel processoren. Deze Raptor Lake CPU's zijn echte krachtpatsers en de concurrentie met AMD is nog nooit zo om het even geweest! Intel werkt in tegenstelling tot AMD met het Big Little concept, dit betekent speciale cores gericht voor prestaties en andere voor efficiëntie.

Geen zin om zelf een game pc samen te stellen? Bekijk hier de kant-en-klare game PC’s

YourBuild Lite

YourBuild Lite

vanaf €999 Of vanaf €34.15 per maand

De YourBuild Lite is de ideale game pc voor iedere gamer! Met de krachtige combinatie van de AMD Ryzen 5 5600 en de NVIDIA GeForce RTX 4060 kun je moe...

  • AMD Ryzen 5 5600 + RTX 4060
  • Draait alle games op 1080p en 1440p
  • De ultieme game pc voor onder de €1000
YourBuild Power

YourBuild Power

vanaf €1999 Of vanaf €69.31 per maand

De YourBuild Power is een super krachtige game pc voor de veeleisende gamer! Met de krachtige combinatie van de AMD Ryzen 7 7700X en de NVIDIA GeForce...

  • AMD Ryzen 7 7700X + RTX 4070 Super
  • Draait alle games op 1440p en zelfs 4K mogelijk
  • De perfecte all-round game pc met krachtige prestaties