YourBuild is gericht op het bouwen van de beste PC's voor de beste prijs. Bij YourBuild bouwen wij alleen computers met hoogwaardige componenten voor een eerlijke prijs. 

YourBuild is opgericht door twee studenten, Bram & Coen. Wij zijn twee echte 'computernerds' met een passie voor hardware en gamen. Allebei studenten Commerciële Economie, dachten wij onze kennis en passie voor ondernemen te kunnen combineren met onze passie voor PC's. Zo is YourBuild ontstaan. Bij ons staat de klant centraal, wij bouwen alleen PC's waar je als klant echt trots op kan zijn voor een eerlijke prijs, compleet passend bij jouw wensen. 

Buiten het bouwen van volledig op maat gemaakte PC's kun je bij ons ook terecht voor vooraf samengestelde Game PC's en Workstations waarbij wij voor ieder budget een geschikte PC aanbieden. Maar ook voor Technische Hulp kun je terecht bij YourBuild.

Heb je vragen of heb je advies nodig, neem dan 7 dagen per week contact met ons op!

+31 611 732 882

+31 681 432 428

info@yourbuild.nl

Over ons

De beste PC's

De beste prijs

Informatie

Game PC's

Workstation PC's

Op al onze informatie, diensten en producten die worden aangeboden op deze site of andere kanalen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.