Mocht je geen antwoord vinden op je vraag neem dan contact met ons op!

Mijn vraag gaat over:

Service

Wanneer en hoe kan ik YourBuild bereiken voor vragen, advies of service?/ 

Hoe kan ik hulp aanvragen voor een technische vraag of probleem?

Je kunt ons bereiken via telefoon en E-mail. We zijn 7 dagen per week bereikbaar per telefoon op 06-814302428 of 

06-11732882, we zijn flexibel bereikbaar maar overdag heb je het meeste kans. Je kunt ook mailen naar: info@yourbuild.nl of ons contactformulier invullen en we beantwoorden deze binnen 24 uur.

Wat voor service ontvang ik bij mijn systeem?

Alle systemen die worden aangeboden op YourBuild komen standaard met 2 jaar garantie. Ook mag je altijd contact met ons opnemen voor al je vragen. Als het nodig is komen we bij je langs om service te leveren of om problemen op te lossen. 

Bestelling

Wat is de status van mijn bestelling?

Na het aanvragen van een maatwerk PC of een vast model van onze site sturen wij de status van jouw bestelling via mail en WhatsApp. Je kunt ook de status van je bestelling opvragen door ons een Mail/ WhatsApp te sturen.

Ik wil mijn bestelling wijzigen- of annuleren?

Als je PC nog niet gebouwd is kan je altijd je bestelling annuleren en ontvang je z.s.m. je geld terug. Mocht het systeem klaar zijn dan betaal je een restocking fee van 15% over het volledige systeem. Zolang het systeem nog niet verstuurd is kun je wijzigingen gratis doorgeven. Dit kan wel invloed hebben op de verzenddatum. 

Betaling

Op welke manieren kan ik betalen?

Je ontvangt na het plaatsen van een bestelling van ons een betaallink waarmee je direct met je bank kunt betalen. Voor het bevestigen van een bestelling controleren wij de prijzen van onze leveranciers en concurrentie en kunnen we in sommige gevallen een betere prijs opstellen. We gaan in de toekomst meer mogelijkheden toevoegen.

Bezorgen

Wanneer word mijn bestelling geleverd?

Het bouwen van een systeem duurt in het algemeen 2 - 5 dagen, als het een maatwerk PC met specifieke eisen is kan dit langer duren (bestellen van speciale onderdelen bijv.) Als het systeem klaar is, wordt het z.s.m. verstuurd. Bij een verzending naar Zuid-Holland of in de buurt van Leiden komen we het systeem persoonlijk langs brengen. Bij een verzending op lange afstand gebruiken wij een koerier.

Ruilen / retourneren / reparatie

14 dagen bedenktijd:

Als je gebruik maakt van onze bedenktijd, dan heb je na het bestellen van jouw systeem 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen (Het systeem moet binnen 14 dagen bij ons terug zijn). Graag wel in originele staat en verpakking (als dit redelijkerwijs mogelijk is).

Neem altijd contact met ons op via telefoon bij vragen over Ruilen / retourneren / reparatie : 0681432428

De voorwaarden van onze 14 dagen bedenktijd kun je terugvinden in onze Algemene voorwaarden.

BTW

Zijn jullie prijzen inclusief btw?

Alle prijzen op de YourBuild website zijn inclusief btw.

Laagste / Beste prijsgarantie:

Hoe werkt jullie laagste prijs garantie?

Heb je al een offerte van een andere winkel? Stuur hem naar ons door en wij bouwen hetzelfde systeem voor een betere prijs of wij bouwen voor dezelfde prijs een beter systeem. Zie je ergens anders een configuratie/ systeem met een vergelijkbare configuratie met onze vaste modellen? Dan zullen wij onze prijs aanpassen, of het systeem verbeteren.

Bereikbaarheid

Ik heb een vraag verstuurd via mail, wanneer ontvang ik antwoord?

We beantwoorden alle vragen per mail binnen 24 uur, je kunt ons ook bereiken via telefoon of WhatsApp.

Op welke tijden kan ik YourBuild telefonisch bereiken?

YourBuild is het beste te bereiken tussen 10:00 en 22:00, maar buiten deze tijden om kan je het altijd proberen! Het is ook mogelijk een voicemail achter te laten, en wij bellen je z.s.m. terug. Bel naar: 06-81432428 of 06-11732882.

Windows 10

Wordt mijn PC geleverd met Windows?

Op YourBuild worden alle vaste modellen geleverd met een volledige authentieke versie van Windows 10. Game PC's worden standaard geleverd met Windows 10 Home, workstations met Windows 10 Pro.

Maatwerk PC's worden standaard geleverd met Windows 10 Home, tenzij er specifiek word gevraagd om een ander besturingssysteem (of een levering zonder besturingssysteem).

Office 2019

Welke versie van Office leveren jullie?

Bij alle YourBuild systemen kan je kiezen voor Microsoft Office professional plus 2019 voor € 44.95,-. Wij installeren deze op het gekozen systeem.

In speciale gevallen kunnen wij ook Office 2016 leveren tegen een gereduceerde prijs.

Klachten

Ik heb een klacht, waar kan ik dit het beste melden?

Bij YourBuild willen we ons altijd verder ontwikkelen en we adresseren jouw klacht graag persoonlijk via de telefoon: 06-81432428 of 06-11732882.

Je kunt ook ons ook mailen op: info@Yourbuild.nl., zet in het onderwerp velt "klacht" of "Ik heb een klacht" en wij zullen je z.s.m. beantwoorden.

Ik heb een suggestie

Wij zijn twee jonge ondernemers die alles weten van PC hardware maar we hebben nog veel te leren. Zie je plek voor verbetering stuur ons dan vooral een bericht.

Mijn beeldscherm blijft op zwart

Op de achterkant zitten vaak meerdere HDMI/Display poorten waarop een scherm aangesloten kan worden, controleer dat je scherm is aangesloten op een aansluiting van de videokaart. 

Controleer ook of het scherm op de juiste instellingen staat. Lukt het niet? Neem dan contact met ons op! 

06-1173-2882 of 06-8143-2428

Veelgestelde vragen

FAQ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De beste PC's

De beste prijs

Informatie

Game PC's

Workstation PC's

Op al onze informatie, diensten en producten die worden aangeboden op deze site of andere kanalen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.