Game PC AMD Configurator

Stap 1 - Behuizing
Fractal Design Focus G
49,00

De Fractal Design Focus G is een budget kast gefocust op airflow. Dankzij het voorpaneel van mesh en de 2 fans aan de voorkant kan alle hardware goed gekoeld worden. Verder is deze kast ook voorzien van een transparant zijpaneel.

Fractal Design Focus G Wit
49,00

De Fractal Design Focus G Wit is een budget kast gefocust op airflow. Dankzij het voorpaneel van mesh en de 2 fans aan de voorkant kan alle hardware goed gekoeld worden. Verder is deze kast ook voorzien van een transparant zijpaneel.

Cooler Master MasterBox MB511
59,00

De Cooler Master MB511 is een elegante budget behuizing. Met deze kast haal je veel stijl voor weinig geld in huis.

Cooler Master MasterBox MB511 RGB
69,00

De MB511 RGB is een prachtige kast. Deze kast is voorzien van 3 RGB fans, hierdoor is de kast voorzien van een goede airflow. Deze behuizing heeft een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding.

Corsair Carbide 275R TG Wit
85,00

De Corsair Carbide 275R Wit is een strakke en minimalistische behuizing met een glazen zijpaneel. Ondanks de minimalistische uitstraling is er binnen genoeg ruimte voor alle verschillende soorten hardware!

Corsair Carbide 275R TG
85,00

De Corsair Carbide 275R is een strakke en minimalistische behuizing met een glazen zijpaneel. Ondanks de minimalistische uitstraling is er binnen genoeg ruimte voor alle verschillende soorten hardware!

Cooler Master MasterBox MB530P RGB
95,00

Een kast voor echte Regenboog-RGB liefhebbers. Deze behuizing is voorzien van 3 Regenboog-RGB fans aan de voorkant. Ook heeft deze behuizing 2 glazen panelen wat voor een luxe uitstraling zorgt.

Cooler Master MasterCase H500 RGB
99,00

In onze optiek is er op dit prijspunt geen betere kast te krijgen dan de Cooler Master H500 RGB. Deze kast heeft een enorm goede airflow dankzij de 2 gigantische 200mm RGB fans aan de voorkant van de kast. Verder is deze kast erg ruim en past alle dikke hardware erin.

Cooler Master MasterCase H500P Mesh RGB
149,00

De H500P is een luxe kast van Cooler Master. In deze kast is er plaats voor ontzettend veel hardware en aan de voorkant zijn 2 gigantische 200mm RGB fans te vinden.

Cooler Master MasterCase H500P Mesh Wit RGB
149,00

De H500P Wit is een luxe kast van Cooler Master. In deze kast is er plaats voor ontzettend veel hardware en aan de voorkant zijn 2 gigantische 200mm RGB fans te vinden.

Fractal Design Vector RS
175,00

De Vector RS is de gloed nieuwe behuizing van Fractal Design. De Vector RS is gebaseerd op de populaire Define R6 maar met een wat verfijnder uiterlijk en RGB! Deze kast is ook voorzien van een USB-C poort (alleen bruikbaar bij een moederbord dat dit ondersteund).

Cooler Master MasterCase H500M RGB
185,00

Deze high-end kast van Cooler Master kan alles. Er is plaats voor alle hardware en aan de voorkant zijn 2 gigantische 200mm Regenboog-RGB fans te vinden. Deze kast is ook voorzien van een USB-C poort (alleen bruikbaar bij een moederbord dat dit ondersteund).

Phanteks Enthoo Evolv X RGB
209,00

De Enthoo Evolv X is een echte premium case. Kast is super strak, is voorzien van RGB en biedt genoeg plek voor de dikste hardware. In de kast is ook nog eens een fan controller te vinden. Deze kast is ook voorzien van een USB-C poort (alleen bruikbaar bij een moederbord dat dit ondersteund).

Phanteks Enthoo Evolv X Zilver RGB
209,00

De Enthoo Evolv X Zilver is een echte premium case. Kast is super strak, is voorzien van RGB en biedt genoeg plek voor de dikste hardware. In de kast is ook nog eens een fan controller te vinden. Deze kast is ook voorzien van een USB-C poort (alleen bruikbaar bij een moederbord dat dit ondersteund).

Cooler Master Cosmos C700P
289,00

De Cosmos C700P is een  beest van een kast. De behuizing is voorzien van een boel RGB en een berg aan andere opties. Een ultieme kast voor een ultieme build! Deze kast is ook voorzien van een USB-C poort (alleen bruikbaar bij een moederbord dat dit ondersteund).

Cooler Master Cosmos C700M
389,00

De Cosmos C700M is een beest van een kast. De behuizing is voorzien van een boel RGB, een kantelbare GPU mount en een berg aan andere opties. Een ultieme kast voor een ultieme build! Deze kast is ook voorzien van een USB-C poort (alleen bruikbaar bij een moederbord dat dit ondersteund).